Veiligheid in de hoogte en op de grond

Veiligheid in de hoogte en op de grond

De nieuwste helmset STIHL ADVANCE X-Climb

Professionele boomverzorgers hebben voor hun werk op grote hoogte een hoofdbescherming nodig die niet alleen de kwetsbare delen van het hoofd goed beschermt, maar ook licht is en comfortabel zit. STIHL heeft de nieuwe helmset ADVANCE X-Climb in de eerste plaats voor hen in een modern design gestoken. De stevige helmset overtuigt met zijn uitstekende gehoorbescherming (SNR 28) en zijn duurzame nylonvizier. Voor de gebruiker betekent dit een extra bescherming zonder het zicht te belemmeren. Dankzij het lage totale gewicht en het optimale evenwicht zijn de draageigenschappen van deze helmset bovendien uitstekend. De nieuwe 4-puntkinriem met innovatieve magneetsluiting zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten. Met de praktische draaiknop kan u de hoofdband tijdens het dragen aanpassen. Grote verluchtingsopeningen achteraan en aan de zijkanten beperken de warmtebelasting en helpen u het hoofd koel te houden, zelfs tijdens zwaar werk waarbij u veel zweet.  De reflecterende stroken op de helmschaal waarborgen bovendien een goede zichtbaarheid tijdens slechte weersomstandigheden en tijdens de donkere maanden. De nieuwe helmset is conform DIN EN 12492 en DIN EN 397. Daardoor kan hij gebruikt worden bij professioneel onderhoud in bomen en voor klussen op de grond. De nieuwe STIHL ADVANCE X-Climb is volledig uitgerust als helmset verkrijgbaar en als veiligheidshelm zonder aanbouwdelen voor een individuele uitrusting.

Website België NL
Website Nederland
Facebook België
Facebook Nederland

Renee Rutten pr-specialist, Remy Communication

 

 

 

Over Stihl

De STIHL Groep, met maatschappelijke zetel in Waiblingen in Duitsland, ontwikkelt, produceert en verkoopt tuinmachines en bos- en natuurbeheeruitrusting. En dat voor verschillende doelgroepen. Van landschapsonderhoud en de bouwsector tot particuliere gebruikers. Sinds 1971 is STIHL bovendien het best verkochte kettingzaagmerk ter wereld. Al deze producten worden via een gespecialiseerd dealernetwerk aangeboden. Dit omvat 38 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 53.000 dealers in ruim 160 landen.

Meer informatie over de STIHL groep en persinformatie over de producten van STIHL kan u downloaden op stihl.be of stihl.nl.

Stihl