Perfecte struiken en gazonranden met nieuwe STIHL gras- en buxusschaar

Perfecte struiken en gazonranden met nieuwe STIHL gras- en buxusschaar

Schitterend snoeiresultaat met de STIHL HSA 26

Snel en moeiteloos een onberispelijk resultaat? Maak komaf met oneffen struiken en gazonranden dankzij de nieuwe STIHL HSA 26 accu gras- en buxusschaar! Deze handige nieuwkomer beschikt over twee hoogwaardige STIHL messen, die je zonder gereedschap in een handomdraai kan verwisselen. Een struikmes met zowel dubbelzijdig geslepen tanden als druppelvormige tanden voor een perfecte vormsnoei. En een grasmes voor het precies trimmen van borders. Daarnaast is de HSA 26 uiterst ergonomisch en lid van het nieuwe STIHL AS systeem. En dankzij de op maat gemaakte mesbeschermer en handige draagtas ben je verzekerd van jarenlang tuinierplezier!

Dankzij de nieuwe STIHL HSA 26 accu gras- en buxusschaar wordt het onderhouden van struiken en gazons kinderspel. Met tal van voordelen is deze nieuwste telg een innovatief pareltje. 

Veelzijdig en mobiel

Zowel struiken als gazonranden onderhouden met slechts één machine? Het kan! De multifunctionele HSA 26 accu gras- en buxusschaar wordt namelijk geleverd met een 12 centimeter breed grasmes en een 20 centimeter lang struikmes met zowel dubbelzijdig geslepen tanden als druppelvormige tanden. Bovendien zijn beide messen eenvoudig en zonder gereedschap verwisselbaar.

Licht en ergonomisch

Vaak last van je rug tijdens het tuinieren? Zeg overbelasting vaarwel dankzij het uiterst lichte gewicht van de HSA 26. Uitgerust met het grasmes en de AS 2 accu weegt hij namelijk slechts 0,9 kg. Ideaal! Daarnaast zorgen de antisliphandgreep en het perfect uitgebalanceerde zwaartepunt voor een precieze geleiding van de machine. Een schitterend snoeiresultaat verzekerd. 

Safety first 

Jarenlang genieten van je tuingereedschap? Dankzij twee op maat gemaakte mesbeschermers en een handige draagtas is de HSA 26 veilig te transporteren en gemakkelijk op te bergen. Bovendien is de tas ruim genoeg om ook de accu en de lader op te bergen. Erg praktisch om mee te nemen dus! 

Nieuw accusysteem voor tuineigenaars

Groene vingers? Meer heb je niet nodig om met de draagbare gras- en buxusschaar HSA 26 van STIHL aan de slag te gaan! Samen met de nieuwe accusnoeizaag GTA 26 maakt de HSA 26 namelijk deel uit van het nieuwe STIHL AS accusysteem, speciaal ontworpen voor iedereen die graag in de tuin werkt. De AS 2 lithium-ionaccu met een capaciteit van 10,8 V en de AL 10 lader zijn compatibel met beide machines van het systeem, evenals alle machines die het assortiment van het AS systeem in de toekomst nog verder zullen aanvullen. De machines zijn afzonderlijk of als set met accu en lader verkrijgbaar.

Website België
Website Nederland
Facebook België
Facebook Nederland

Renee Rutten pr-specialist, Remy Communication

 

Over Stihl

De STIHL Groep, met maatschappelijke zetel in Waiblingen in Duitsland, ontwikkelt, produceert en verkoopt tuinmachines en bos- en natuurbeheeruitrusting. En dat voor verschillende doelgroepen. Van landschapsonderhoud en de bouwsector tot particuliere gebruikers. Sinds 1971 is STIHL bovendien het best verkochte kettingzaagmerk ter wereld. Al deze producten worden via een gespecialiseerd dealernetwerk aangeboden. Dit omvat 38 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 53.000 dealers in ruim 160 landen.

Meer informatie over de STIHL groep en persinformatie over de producten van STIHL kan u downloaden op stihl.be of stihl.nl.

Stihl