Nieuwe STIHL RG onkruidknipper voor professionele onkruidverwijdering in binnenstad

Krachtig, slingerarm en robuust

Met de RG onkruidknipper van STIHL beschikken gemeentelijke groenvoorzieningen, wegbeheerders en landschapsarchitecten over een nieuwe oplossing voor de slingerarme verwijdering van onkruid en gras met een bosmaaier. In tegenstelling tot roterende maaidraden en metalen gereedschap heeft deze als opzetstuk ontworpen maaikop twee in tegengestelde richting oscillerende messen. Hierdoor wordt het risico op schade door wegslingerende steentjes of steenslag aanzienlijk verminderd. Tegelijkertijd maakt het mesontwerp krachtig maaien mogelijk en voorkomt het dat de messen geblokkeerd geraken door maaisel. Het nieuwe maaigereedschap van STIHL is dus ideaal voor het maaien van onkruid en gras langs wegen, paden en stoepranden, maar ook voor maaiwerk op verkeerseilanden en parkings. De robuuste constructie is geschikt voor de meest uiteenlopende ondergronden zoals grind, asfalt en verharde oppervlakken. Een steun die de messen beschermt tegen slijtage bij het neerzetten of tijdens het starten, garandeert bovendien een lange levensduur. De nieuwe maaikop is compatibel met een groot aantal STIHL bosmaaiers en is ook verkrijgbaar als RG-KM Combigereedschap in het STIHL CombiSysteem.

Website België
Website Nederland
Facebook België
Facebook Nederland

Renee Rutten pr-specialist, Remy Communication

 

Over Stihl

De STIHL Groep, met maatschappelijke zetel in Waiblingen in Duitsland, ontwikkelt, produceert en verkoopt tuinmachines en bos- en natuurbeheeruitrusting. En dat voor verschillende doelgroepen. Van landschapsonderhoud en de bouwsector tot particuliere gebruikers. Sinds 1971 is STIHL bovendien het best verkochte kettingzaagmerk ter wereld. Al deze producten worden via een gespecialiseerd dealernetwerk aangeboden. Dit omvat 38 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 53.000 dealers in ruim 160 landen.

Meer informatie over de STIHL groep en persinformatie over de producten van STIHL kan u downloaden op stihl.be of stihl.nl.

Stihl