Skip to Content
STIHL SE 33 alleszuiger voor gebruik rondom het huis

STIHL SE 33 alleszuiger voor gebruik rondom het huis

De nieuwe STIHL SE 33 pakt uit met kracht en flexibiliteit

Puurs, september 2021. Met de STIHL SE 33 alleszuiger kunnen privégebruikers droog en nat vuil in en rondom het huis snel en efficiënt verwijderen. Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding overtuigt dit instapmodel door zijn hoge zuigkracht, flexibele toepassingsmogelijkheden en zijn uitgebreide, hoogwaardige standaarduitrusting. Die omvat een omschakelbare vloerzuigmond waarmee je gemakkelijk omschakelt tussen nat- en droogzuigen en een voegenzuigmond. De blaasfunctie maakt het eenvoudig om vuil uit moeilijk bereikbare plaatsen te blazen ¬†en het vervolgens op te zuigen. Dankzij de compacte afmetingen en de zwenkwielen vooraan verplaats je de alleszuiger gemakkelijk van de ene plaats naar de andere. Met zijn twee meter lange zuigslang is hij ook perfect geschikt voor het reinigen van auto's. De standaardaccessoires worden direct op het toestel opgeborgen en zijn dus altijd binnen handbereik. Voor speciale toepassingen kan je de machine uitrusten met nog meer accessoires uit het STIHL assortiment. Eenmaal klaar met werken berg je de SE 33 met zijn afneembare zuigbuis op in een compacte opbergpositie.

Overzicht van de details:

  • Compact en krachtig

De nieuwe SE 33 alleszuiger van STIHL is de ideale machine om droog en nat vuil in de garage, de werkplaats en in de buurt van het huis te verwijderen. Dankzij zijn compacte ontwerp en gemakkelijk te manoeuvreren chassis met zwenkwielen vooraan verplaats je deze stille machine eenvoudig van de ene plek naar de andere.

  • Uitrusting van hoge kwaliteit

Met zijn uitgebreide standaarduitrusting biedt de SE 33 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft zowel een omschakelbare vloerzuigmond als een voegenzuigmond. Zijn twee meter lange zuigslang en afneembare zuigbuis bieden een groot bereik en flexibiliteit. Na het werk kunnen ze allebei compact op de machine worden opgeborgen. Je kan de alleszuiger gebruiken met een papieren filterzak of een PET-vliesfilterelement, dat wasbaar en dus herbruikbaar is. Goed voor het milieu en voor je portemonnee! Bovendien is de meegeleverde natfilter ideaal voor het opzuigen van grote hoeveelheden vloeistof.

  • Flexibel en ergonomisch

De STIHL SE 33 scoort met zijn eenvoudige bediening en talrijke toepassingsmogelijkheden. Met de omschakelbare vloerzuigmond kan de gebruiker overschakelen tussen de natte en droge zuigmodus en door de zuigslang te bevestigen kan hij gemakkelijk omschakelen tussen de zuig- en blaasfuncties. Praktisch, wanneer je het vuil eerst uit hoeken en gaten moet blazen voor je het moeiteloos kan opzuigen. De alleszuiger is bovendien uitgerust met een afneembare zuigbuis die, in combinatie met de twee meter lange zuigslang, flexibel en ergonomisch werken vergemakkelijkt en ook ideaal is voor het reinigen van auto’s.

  • Tal van accessoires

Naast de vele standaardaccessoires omvat het STIHL assortiment nog andere optionele extra’s voor de nieuwe alleszuiger in het instapsegment, denk aan verlengbuizen en talrijke mondstukken voor diverse toepassingen zoals de reiniging van oppervlakken, groeven en voertuigen.

Website België: SE 33 Waterstofzuiger
Website Nederland: SE 33 Waterstofzuiger

Facebook België
Facebook Nederland

Niels Janssens Coach Content

 

Over Stihl

De STIHL Groep, met maatschappelijke zetel in Waiblingen in Duitsland, ontwikkelt, produceert en verkoopt tuinmachines en bos- en natuurbeheeruitrusting. En dat voor verschillende doelgroepen. Van landschapsonderhoud en de bouwsector tot particuliere gebruikers. Sinds 1971 is STIHL bovendien het best verkochte kettingzaagmerk ter wereld. Al deze producten worden via een gespecialiseerd dealernetwerk aangeboden. Dit omvat 41 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 54.000 dealers in ruim 160 landen.

Meer informatie over de STIHL groep en persinformatie over de producten van STIHL kan u downloaden op stihl.be of stihl.nl.

Stihl